Spiritualiteit

Magisch bewustzijn

Magisch bewustzijn

Ik ben mij bewust van mijn magisch bewustzijn. Vaak wandel ik naar mijn praktijk in de binnenstad van Gouda. Een wandeling van ongeveer 30 minuten. Deze wandeling is elke keer de moeite waard. Het helpt mij met beide voeten op de grond te blijven, te aarden. Het geeft mij inzichten en laadt mij op. Hoe ik dat doe? Nou, ik doe eigenlijk niets, het gaat vanzelf. Dat is niet altijd zo geweest en ik wil je vertellen hoe je dat kunt leren en waarom het goed voor je is.

Zie de schoonheid

Als ik mijn wandeling begin, maar het maakt niet uit hoe je de dag begint, zie ik alleen de schoonheid van alles. Ik maak gebruik van mijn magisch bewustzijn. Magisch bewustzijn gaat over het opmerken van de schoonheid van het leven en het erkennen van de geschenken die ons elke dag worden aangeboden.

Geestesbewustzijn gaat over het opmerken van je eigen gedachten. Ik loop bewust, voel elke stap die ik doe en ben bezig met lopen, bewust lopen. Dan komt er een moment dat ik de omgeving in mij opneem en de schoonheid daarvan inzie. Eerst het grotere geheel, van de wolken tot het pad waar ik op loop. Daarna kijk ik waar mijn aandacht naar getrokken wordt. Dat kan een detail zijn, een naaktslak op de grond of een mooie bloem. Er is geen ruimte voor negativiteit, alles is zoals het is en ik zie daar de schoonheid van.

Reeuwijkse Verlaat

Zo loop ik ook langs dit mooie sluisje en geniet van de mooie bloemenbakken en voel de liefde waarmee dit sluisje is gemaakt. Soms blijf ik hier even staan om te genieten van de details. En ben dankbaar dat het mij positief stemt, want dat is waarom ik het doe.

Een mooie basis om de dag mee te beginnen.

Walter Keyner, Coach & Therapeut bij Wutah Gouda

Ben jij je bewust van de magische schoonheid om je heen. Wil jij je spiritueel ontwikkelen? Ik kan je daar bij helpen. Meld je dan aan door je gegevens achter te laten op het contactformulier en ik neem binnen 24 uur contact met je op, om jou passend te ondersteunen.  

Ik ben Walter Keyner, Coach en Hypnose- en regressietherapeut bij Wutah in Gouda

Misschien ook leuk om te lezen

27/12/2018

Verscheidenheid maakt eenheid

Hoe je verscheidenheid tot een eenheid maakt. Bij het versieren van onze kerstboom kreeg ik een mooi inzicht...

Meer lezen
24/10/2020

Groeien is veranderen, wat doet dat met relaties

Van sommige relaties krijg je energie. Dat is mooi...

Meer lezen