/Hulp bij

Spiritualiteit

Begeleiden bij spirituele en intuïtieve ontwikkelingen

Spiritualiteit is een lastige term. Er zijn meerdere definities en waarschijnlijk heeft zo ongeveer elk individu zijn of haar eigen opvatting van de betekenis ervan. In veel gevallen komen associaties als 'zweverig' en 'iets met geloof'. 'Daar doe ik niet aan, aan spiritualiteit', hoor je ook vaak.

Maar niet aan spiritualiteit doen is onmogelijk. Elk mens is spiritueel. Spiritualiteit gaat namelijk over dat wat je beweegt, dat wat zin geeft, betekenis geeft aan je leven. Het gaat over bewust worden en bewust zijn van die 'drive'. Dit kan met inbegrip van, maar ook volledig los staan van religie, van godsdienst of van een geloof in een werkelijkheid van welke aard dan ook. Spiritualiteit is in veel gevallen juist heel aards en ligt dicht bij de persoon zelf. Naasten, familie, werk, hobby's: allemaal drijfveren voor mensen, beweegredenen, zingevende factoren.

Hoe krijg je de regie?

Heb jij ook het gevoel dat er meer is tussen hemel en aarde en wil je je daar verder in verdiepen dan kan ikje daarin begeleiden. Dat kan in 1 op 1 sessies waarin ik de tijd voor je neem om te leren voelen wat anderen niet voelen en je daar verder in te ontwikkelen. Als je wilt kun je zelf ook vrienden of vriendinnen aanmelden en dan maak ik workshop. Ik leer je naar signalen te luisteren, je energie onder controle te krijgen en te laten stromen, contact te maken met energieën zoals gidsen, engelen je Innerlijk Kind. Oefeningen en meditaties om de spirituele balans te integreren in jouw leven. Hoofd en hart altijd in verbinding en in balans te houden.

Ik geef je alvast 3 tips:

1.       Omarm je spiritualiteit het is als een goede vriend die je wijsheid geeft en laat voelen.

2.      Hou je voeten op de grond, spiritualiteit is allesbehalve zweverig.

3.      Neem stiltemomenten om te mediteren, de antwoorden komen vanzelf.