/Soorten therapie

Hypnotherapie

Hypnotherapie Gouda bij Wutah

Als je zoekt naar manieren om effectief inzicht te krijgen en veranderingen tot stand te brengen, is hypnotherapie Gouda de perfecte oplossing voor jou. Deze methode kan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling bevorderen. En als je diepere blokkades of trauma’s hebt, kan hypnotherapie ook de helpende hand bieden. Want het doel is om nieuwe inzichten te verkrijgen en optimaal gebruik te maken van je veerkracht. Zo kun jij weer open, vrijer, sterker en gelukkiger in het leven staan.

Laagdrempelige, persoons gerichte en opbouwende begeleiding

Heb je moeite met stress, burn-out, angsten, allergieën, fobieën, boosheid, agressie of een verslaving? Dit zijn allemaal uitingen van onderliggende beperkende overtuigingen. Om deze onderliggende beperkende overtuigingen op te sporen, kan hypnotherapie zeer doeltreffend zijn. Na het vinden van de oorzaak, help ik je graag om de balans terug te vinden, pijn te verzachten of zelfs te transformeren.

 

Mijn begeleiding is laagdrempelig en persoonsgericht. Jij bepaalt het tempo en samen nemen we de tijd die nodig is. Met rust en vertrouwen help ik je bij het vinden van antwoorden en het opruimen van belemmeringen die jouw functioneren in de weg staan. Wanneer je weer zonder belemmeringen door het leven kunt, dan kun jij optimaal functioneren en heb je de veerkracht om moeilijke situaties aan te gaan.

Hypnotherapie bij stress en Burn-out klachten

Wanneer je voortdurend een vol en hectisch leven leidt en nauwelijks de kans neemt of krijgt om rustmomenten in te bouwen, kunnen er vervelende gevolgen optreden. Je raakt uitgeput en bent snel geïrriteerd. Daarnaast heeft dit ook negatieve effecten op je gezondheid.

 

Uiteindelijk raak je het contact met jezelf kwijt en concentreer je je alleen nog maar op het werk dat gedaan moet worden, terwijl je er steeds meer tegenop gaat zien. Het draadje begint steeds strakker te worden en uiteindelijk zal het breken. Op dit punt voel je je uitgeput, lusteloos en beland je in een staat van overspannenheid. Het vergt veel tijd om te herstellen van een burn-out. Idealiter wil je voorkomen dat je in dezelfde valkuil belandt en opnieuw dezelfde problemen ervaart.

(Faal)angst en perfectionisme

Niemand is perfect, dus waarom zou jij streven naar perfectie? Helaas is het niet zo gemakkelijk. Vaak gaan faalangst en perfectionisme hand in hand. Je bent bang om fouten te maken en blijft obsessief streven naar verbetering, keer op keer. Je werk lijkt nooit af te zijn en je bent zelden tevreden. Je ziet altijd wel iets dat volgens jou niet helemaal klopt, terwijl anderen daar meestal veel minder oog voor hebben en het al goed genoeg vinden.

 

Maar de angst voor negatieve beoordelingen zorgt ervoor dat het zweet op je voorhoofd staat. Het is niet leuk en het veroorzaakt stress. Je raakt vaak in tijdnood en je energie raakt op. Hoe kun je hiermee omgaan en ervan afkomen?

Hypnotherapie: praktisch en effectief

Hypnotherapie is een praktische en effectieve methode die door veel mensen met succes wordt gebruikt. Tijdens de sessies word je geleid naar een toestand van diepe ontspanning, waarbij we samen bekijken wat er precies aan de hand is. In deze toestand van diepe ontspanning ben je meer ontvankelijk voor suggesties en veranderingen. Zo kan het zijn dat je met hypnotherapie sneller en gemakkelijker veranderingen kunt bereiken dan met andere methodes.

 

Je zult merken dat je gemakkelijk toegang hebt tot innerlijke hulpbronnen, nieuwe inzichten verkrijgt en negatieve patronen loslaat. Als hypnotherapeut begeleid ik je door middel van suggesties, visualisaties en andere therapeutische technieken om positieve veranderingen te bewerkstelligen.

 

Bij hypnotherapie speelt ook de context een belangrijke rol. Je kan je veilig voelen bij een ervaren hypnotherapeut zoals ik. Ik ben er immers op gericht om een rustige en veilige omgeving te creëren waarin jij je comfortabel voelt en open staat voor nieuwe inzichten.

 

Het aantal benodigde sessies kan variëren, afhankelijk van jouw specifieke situatie en doelen.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe hypnotherapie bij Wutah jou kan helpen om belemmeringen te doorbreken, emotionele heling te bevorderen en je leven in lijn te brengen met je diepste verlangens.

 

Wil jij de regie over jouw leven in eigenhanden nemen en houden? Ik leer je de regie te nemen!