/Soorten therapie

Coach

Coaching Gouda bij Wutah

Als coach help ik je bij het bieden van helderheid, inzicht en perspectief. Het gaat niet om het geven van antwoorden of het dicteren van de juiste weg, maar om het stellen van de juiste vragen en het bieden van begeleiding terwijl jij je eigen antwoorden ontdekt. Bij Coach Gouda luister ik naar je zonder oordeel, ondersteun je en daag je uit.

 

Als coach fungeer ik als een katalysator voor groei, waarbij je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen, belemmerende overtuigingen los te laten en actie te ondernemen om je doelen te bereiken. En zo kun je vorm geven aan je eigen pad naar persoonlijke groei. Met coaching kun je vaardigheden leren of aanleren, maar ook verbeteren.

Pad naar persoonlijke groei en transformatie

Ik geloof in een holistische benadering van coaching. We erkennen dat jouw fysieke, emotionele en spirituele welzijn met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden. Daarom kijken we naar jou als een compleet individu en richten we ons op het ontwikkelen van evenwicht en harmonie op alle niveaus.

 

Ik werk bij Coach Gouda met doel gerichte strategieën, bewustzijnsontwikkeling en praktische tools om je te ondersteunen bij het creëren van blijvende verandering. Zodat je een leven kunt leiden dat in lijn is met jouw waarden, doelen en dromen.

Coachingstraject bij Wutah in Gouda

Wanneer je kiest voor een coachingstraject, dan kun je rekenen op een persoonlijke en op maat gemaakte benadering. We beginnen altijd met een intakegesprek om jouw behoeften en doelen te begrijpen. Op basis daarvan creëren we samen een traject dat specifiek is afgestemd op jouw unieke situatie en ambities.

 

Gedurende het coachingstraject zul je merken dat je inzichten krijgt die je helpen om belemmerende patronen te doorbreken en nieuwe perspectieven te ontdekken. Je zult worden uitgedaagd om concrete stappen te zetten richting je doelen.

 

Als coach ondersteun ik je, moedig je aan en hou je verantwoordelijk voor je vooruitgang. Het coachingstraject is een proces van groei, waarin je je zelfvertrouwen vergroot, je persoonlijke kracht ontwikkelt en een diepere verbinding met jezelf creëert. Ik sta voor je klaar om je te begeleiden op dit transformatieve pad, zodat je het leven kunt creëren waar je naar verlangt.

 

Neem vandaag nog de eerste stap naar een leven vol potentieel en vervulling. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe coaching jou kan helpen bij het realiseren van jouw persoonlijke groei en transformatie.

Cognitieve coaching

Een aantal vaardigheden zijn door coaching aan te leren. Als je je persoonlijk wil ontwikkelen en groeien, kan cognitieve coaching jou helpen. Er zijn verschillende cognitieve functies die jij kan leren en ontwikkelen zoals:

  • Plannen,
  • Aandacht en concentratie,
  • Waarnemen,
  • Fantasie,
  • Geheugen,
  • Handelen,
  • Denken,
  • Problemen oplossen.

Je wilt bijvoorbeeld een betere baan of beter omgaan met collega’s en vrienden of assertiever zijn. Dan kan dat door één op één coaching prima ondersteund worden. Jij doet het, ik als coach geef je de inzichten en de mogelijke stappen die je kunt nemen.

Een ander voorbeeld is verlegenheid of het maken en houden van sociaal contact. Als er niets uit je handen komt, kan ik met jou werken aan daadkracht en handelen. Uiteindelijk zul je merken dat je je bewust wordt van je gedrag en dat kan omzetten in een gedrag dat beter bij jou past. Vanuit meer zelfvertrouwen.

Energetische coaching

Als je verdieping zoekt in je spirituele ontwikkeling of dit wil ontdekken, begeleid ik je in één op één gesprekken en laat je zien wat spiritualiteit kan toevoegen aan je leven. Maar ook hoe je dat in balans houdt. Veel mensen zijn op zoek naar zingeving en vragen zich af wat hun taak op deze wereld is.

Ook als je HSP’er bent (Hoog Sensitief Persoon) coach ik je om daar mee om te gaan, je staande te houden in elke situatie en vooral te genieten van de voordelen. Soms weet je niet wat je overkomt, je ziet of voelt meer dan anderen. Je bent opeens emotioneel of wordt overweldigd door de energie van mensen om je heen. Je raakt vermoeid en verlangt naar rust. Omdat ik zelf deze ervaringen heb gehad weet ik inmiddels hoe je daar mee om kan gaan en het hanteerbaar kan maken.