Gelukkig ben je als je zorgeloos in liefde leeft


Wie ben ik

Walter Keyner

Ik ben coach en hypnose- en regressietherapeut.
Als je de eerste keer bij mij in de praktijk komt wil ik eerst weten wie je bent. En jij wil weten wie ik ben, zo werkt dat bewust en onbewust. Het antwoord is niet altijd makkelijk te geven. Vaak is dat ook de reden waarom cliënten een coaching traject ingaan.

Soms weet je niet meer wie je bent. Als je deze pagina leest, maar ook de blogs, krijg je een aardige indruk van wie ik ben. In een persoonlijke ontmoeting krijg je een nog betere indruk. Als je de ervaringen van cliënten leest kom je te weten hoe cliënten mij zien. Mijn levenservaring is een belangrijke en dankbare drijfveer voor mijn werk. Leren van je goede en slechte ervaringen.

IK BEGRIJP JOU

Omdat ik weet wat je doormaakt

Ik help je weer vooruit. Mijn levenservaring is een belangrijke en dankbare drijfveer voor mijn werk. Leren van je goede en slechte ervaringen. Vallen en opstaan. Over je grenzen heen gaan en jezelf verliezen is mij niet vreemd.

Mijn hooggevoeligheid heb ik in eerste instantie verwaarloosd. Tot ik het inzicht kreeg dat het een waardevolle aanvulling is voor mijn werk. Een groot deel van mijn levenscarrière ben ik leidinggevende en adviseur geweest. Altijd met respect voor mijn medewerkers en opdrachtgevers. Met als doel het beste uit hen te halen en ze verder op weg te helpen.

Ik ben jouw regisseur, voor een tijdje

Als het even wat minder met je gaat, is het fijn om iemand te hebben die samen met jou de inzichten en patronen kan vinden die de oorzaak zijn van je strubbeling. Je kunt mij zien als de regisseur die een tijdje met je mee loopt. We kijken naar de beelden uit je verleden en ik geef je aanwijzingen om jouw rol beter te kunnen uitvoeren.

Je komt beter in je rol, in je vel te zitten. Jij bent de acteur en ik de regisseur. Voor een tijdje, want ik leer je hoe je zelf de regisseur van jouw leven kunt worden. We oefenen en kijken naar de beelden en inzichten die we krijgen. Een acteur leest niet alleen de tekst op. Juist het gevoel en de emotie maakt het compleet en bijzonder.

Als je dat hebt geleerd kom je meer in balans en ben je een completer en gelukkiger mens. Als je dat hebt bereikt, laat ik je los. Je bent dan zelf de regisseur en speelt de hoofdrol in jouw leven. Daarna ben je altijd welkom om ondersteunt te worden.

Spiritualiteit

Van jongst af aan heb ik interesse gehad in mensen, psychologie en spiritualiteit. Spiritualiteit is voor mij niet zweverig maar juist down-to-earth. Ik hou van mensen en wil leven als een altruïst. Ik vind dat we elkaar in het leven best wat meer mogen helpen en gunnen. Het is niet altijd makkelijk daar altijd een goed evenwicht in te vinden. Net zoals het niet oordelen over mensen of situaties heel veel oefening kost. Daar ben ik mij van bewust en daar werk ik elke dag aan. 

Ik ben nu veel gelukkiger en meer in contact met mijn Bron. Dat voel ik elke moment van de dag.  Dat wil ik jou ook leren. Wat ik je leer? Heel simpel meer vanuit je gevoel te gaan leven en daar op te vertrouwen. En een balans te vinden tussen hoofd en hart. Er is voor alles een oplossing, dat weet ik inmiddels wel.

Mijn loopbaan

Ik ben als bouwkundige en weg- en waterbouwkundige opgeleid.  En ik heb goed ruimtelijk inzicht, dat helpt mij bij het visualiseren. Op de lagere school was ik een gemiddelde leerling en kreeg het advies een technische opleiding te doen. Dat is allemaal gelukt en ben bij bouwbedrijven gaan werken in de voorbereiding en later als leidinggevende.

Daarna ben ik businessmanager geweest bij een organisatie adviesbureau. Een academische omgeving waarin ik snel werd opgenomen en mij goed heb kunnen ontwikkelen. Ruim tien jaar ben ik zelfstandig conflictbemiddelaar en proces- en organisatieadviseur geweest. Sinds 2015 ben ik als coach & therapeut verbonden aan Wutah.

De verandering

Mensen coachen, groepen trainen bemiddelen bij conflicten, ondersteunen en adviseren heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn loopbaan. Door de jaren heen schoven mijn ambities steeds verder die kant op. Luisteren naar wat niet gezegd wordt. Nieuwsgierig waar het bij jou echt om gaat en waar je plezier aan beleeft. Dat is waar het voor mijzelf én in mijn werk als coach, hypnose- en regressietherapeut om draait.

Leven met hooggevoeligheid

Van jongst af aan voel ik de dingen goed aan. Daar was ik eerst bang voor, het is niet leuk om het verdriet van anderen te voelen. Of te doorzien dat iemand niet eerlijk is. Dit overgevoelige waar ik mijn hele leven last van heb gehad heeft tegenwoordig een naam, “High Sensitive Person (HSP)”. Ik heb geleerd om gebruik te maken van mijn hoog gevoeligheid. Het gaat om de juiste verbinding met jezelf maken. Eerst zag ik HSP als last, nu na jaren van afwijzing en ontkenning, kwam ik tot het inzicht HSP als een gave te zien dat mij kan helpen bij coaching.

Ontwikkeling en opleiding

Naast opleidingen als coach en trainer voor het bedrijfsleven heb ik mij verder geschoold en ontwikkeld op het spirituele vlak. Zo ben ik gediplomeerd (hbo) Trance Healing therapeut en Internationaal Register Hypnotherapeut (hbo). Ik ben intensief begeleid om beter om te kunnen gaan als HSP, maar ook om deze gave te gebruiken in mijn praktijk.

Ik kom sneller en dieper bij de essentie van het probleem en kan van daaruit in overleg met de cliënt coaching en therapie starten.  Het uitgangspunt is dat er voor alles een oorzaak en een oplossing is.

Visie

Veel mensen zijn ongelukkig, simpelweg omdat ze te ver af zijn komen te staan van wie ze zijn en van wat ze werkelijk bezielt. Ze spelen de rol die van ze wordt verwacht als collega, kind, broer, zus, vriend, partner, vader of moeder en staan ver weg van hun bezieling, hun authenticiteit.

We zijn ver verwijderd van wie wij heel vroeger waren. Taal was nog niet ontwikkeld en we maakten veel meer gebruik van onze mogelijkheid telepathisch te communiceren, gevoel, instinkt en intuïtie waren beter ontwikkeld. Ik heb de overtuiging dat we door te verstillen en te oefenen daar weer gebruik van kunnen maken. Ik ben daar zelf het bewijs van. Daar wil ik als coach, hypnose- en regressietherapeut een bijdrage aan leveren.

Missie

Ik zie het als coach, hypnose- en regressietherapeut als mijn missie om mensen gelukkig te maken door positief te laten denken en te helpen bij het wegnemen van obstakels die geluk en persoonlijke en spirituele groei in de weg staan. Plezier staat daarbij voorop ongeacht de creatie die je maakt: je mag zijn wie je bent. Beter in contact met je gevoel, je Bron. Gelukkig ben je als je zorgeloos in liefde en vrijheid leeft en jezelf kunt zijn!

Interesses

Koken, schilderen, fotograferen, lezen, bloggen en vloggen, maar ook varen en reizen zijn mijn hobby’s. Mensen die mij kennen typeren mij als een warm, hartelijk en integer persoon met humor en een groot invoelend vermogen. Ik ben geboren in Nederland en van Indische komaf. Ik ben getrouwd, we hebben een dochter en ik ben Opa.

In de blogs die ik schrijf belicht ik een waarneming, het kan iets alledaags zijn, waarover ik mij verwonder. Aan de hand van praktijkvoorbeelden die ik als coach, hypnose- en regressietherapeut meemaak, geef ik als Wutah mijn zienswijze daarop. Zonder oordeel, vaak vanuit verschillende gezichtsvelden belicht en altijd met een positieve lading en aandacht voor hoe dat zou passen in jouw leven.