Gelukkig ben je als je zorgeloos in liefde leeft


Wie ben ik

Walter Keyner

Als coach en hypnose- en regressietherapeut is het voor mij van essentieel belang om jou als cliënt te leren kennen. Tegelijkertijd wil jij ook weten wie ik ben, omdat dit bewust en onbewust invloed heeft op ons contact. Soms kan het een uitdaging zijn om een duidelijk antwoord te geven op de vraag "wie ben je?" en dit kan juist de reden zijn waarom cliënten een coachingstraject beginnen.

Soms verlies je jezelf een beetje in het leven.Als je deze pagina leest, evenals mijn blogs, kun je een aardige indruk krijgen van wie ik ben en hoe ik werk. Toch is een persoonlijke ontmoeting de beste manier om een nog completer beeld te vormen. Bovendien kun je door het lezen van de ervaringen van andere cliënten te weten komen hoe zij mij zien en welke impact mijn begeleiding op hen heeft gehad. Mijn eigen levenservaring speelt een belangrijke en dankbare rol in mijn werk, en ik geloof sterk in het belang van leren van zowel positieve als uitdagende ervaringen.

IK BEGRIJP JOU

Omdat ik weet wat je doormaakt

Ik ben hier om je vooruit te helpen. Mijn levenservaring vormt een belangrijke en dankbare bron van motivatie voor mijn werk. Het leren van zowel goede als minder goede ervaringen is essentieel in mijn benadering. Ik ben bekend met het proces van vallen en weer opstaan, en ik begrijp hoe het is om over je eigen grenzen te gaan en jezelf te verliezen.

Aanvankelijk heb ik mijn hooggevoeligheid genegeerd, maar later besefte ik dat het juist een waardevolle aanvulling is op mijn werk. Gedurende een groot deel van mijn loopbaan ben ik actief geweest als leidinggevende en adviseur, altijd met respect voor mijn medewerkers en opdrachtgevers. Mijn doel was om het beste in hen naar boven te halen en hen verder op hun pad te begeleiden.

Ik ben jouw regisseur, voor een tijdje


Wanneer het leven even wat minder soepel verloopt, kan het geruststellend zijn om iemand aan je zijde te hebben die samen met jou de inzichten en patronen kan ontdekken die de oorzaak zijn van je strubbelingen.

Je kunt mij zien als de regisseur die een tijdje met je meeloopt. Samen kijken we naar de scènes uit je verleden, en ik geef je aanwijzingen om jouw rol beter te vervullen. Terwijl je je rol in het leven steeds beter oppakt, ga je jezelf meer in balans voelen en beter in je vel zitten. Jij bent de acteur en ik de regisseur, zij het tijdelijk, want mijn doel is om je te leren hoe je zelf de regisseur van jouw eigen leven kunt worden. Samen oefenen we en analyseren we de beelden en inzichten die we opdoen. Want een acteur leest niet alleen de tekst; het zijn juist de emoties en gevoelens die het compleet en bijzonder maken.

Zodra je deze vaardigheden hebt ontwikkeld, bereik je een grotere balans en een dieper gevoel van geluk. Op dat moment laat ik je los, want je bent nu de regisseur en speelt de hoofdrol in jouw eigen leven. Maar weet dat je altijd welkom bent voor ondersteuning wanneer dat nodig is.

Spiritualiteit

Van jongs af aan ben ik altijd gefascineerd geweest door mensen, psychologie en spiritualiteit. Voor mij is spiritualiteit allesbehalve zweverig; het is juist heel aards en praktisch. Ik koester een diepe liefde voor de mensheid en heb altijd de wens gehad om als altruïst te leven. Ik geloof dat we elkaar in het leven meer mogen ondersteunen en gunnen. Het is echter niet altijd eenvoudig om de juiste balans te vinden, net zoals het vermijden van oordelen over mensen en situaties veel oefening vergt. Ik ben me hiervan bewust en werk er elke dag aan.

Tegenwoordig ben ik veel gelukkiger en voel ik constant een diepe verbinding met mijn innerlijke bron. Dit is iets wat ik op elk moment van de dag ervaar, en ik wil jou ook leren hoe je dit kunt bereiken. Mijn les is eigenlijk heel eenvoudig: leer meer te leven vanuit je gevoel en vertrouw op je intuïtie. Vind de balans tussen je verstand en je hart, want voor elke uitdaging is er inderdaad een oplossing. Dat weet ik inmiddels maar al te goed.

Mijn loopbaan

Mijn achtergrond omvat een opleiding in bouwkunde en weg- en waterbouwkunde, waarbij mijn sterk ontwikkelde ruimtelijk inzicht me helpt bij visualisatie. Op de lagere school werd ik beschouwd als een gemiddelde leerling en kreeg ik het advies om een technische opleiding te volgen. Dit advies heb ik opgevolgd en ik heb met succes gewerkt bij bouwbedrijven, zowel in de voorbereiding als later in leidinggevende functies.

Vervolgens heb ik als businessmanager gewerkt bij een organisatieadviesbureau, een academische omgeving waar ik snel geïntegreerd raakte en me verder kon ontwikkelen. Gedurende meer dan tien jaar heb ik mijn eigen praktijk gehad als conflictbemiddelaar en proces- en organisatieadviseur. Sinds 2015 ben ik verbonden aan Wutah als coach en therapeut, waar ik mijn expertise en ervaring inzet om anderen te begeleiden.

De verandering

Het coachen van mensen, het trainen van groepen en bemiddelen bij conflicten, evenals het bieden van ondersteuning en advies, zijn altijd cruciale elementen geweest in mijn loopbaan. Met de jaren zijn mijn ambities steeds meer in die richting verschoven.

Mijn passie ligt in het luisteren naar wat onuitgesproken blijft. Ik ben nieuwsgierig naar wat jou echt drijft en waar je vreugde uit haalt. Dit geldt zowel voor mijn persoonlijke leven als voor mijn werk als coach, hypnose- en regressietherapeut. Het draait voor mij om het begrijpen van de kern van de zaak en het realiseren van jouw doelen en welzijn.

Leven met hooggevoeligheid

Van jongs af aan heb ik altijd een sterke intuïtie gehad, maar dit bracht aanvankelijk ook angst met zich mee. Het was niet altijd prettig om het verdriet van anderen te voelen of te doorzien dat iemand oneerlijk was. Deze overgevoeligheid, waar ik mijn hele leven mee heb geworsteld, heeft tegenwoordig een naam: "High Sensitive Person (HSP)".Met de tijd heb ik geleerd om mijn hooggevoeligheid te omarmen en in te zetten als een kracht.

De sleutel ligt in het vinden van de juiste verbinding met jezelf. Wat ooit als een last werd beschouwd, zie ik nu na jaren van afwijzing en ontkenning als een gave die mij helpt bij coaching en therapie.

Ontwikkeling en opleiding

Naast mijn professionele opleidingen als coach en trainer voor bedrijven, heb ik me ook toegewijd aan mijn persoonlijke groei op spiritueel vlak. Ik ben trots op mijn behaalde diploma's als hbo Trance Healing therapeut en Internationaal Register Hypnotherapeut (hbo).

Gedurende mijn ontwikkeling ben ik intensief begeleid om mijn hoogsensitiviteit beter te begrijpen en te benutten in mijn praktijk. Dankzij mijn spirituele ontwikkeling ben ik in staat om snel en diepgaand de essentie van problemen te doorgronden. Van daaruit kan ik in overleg met mijn cliënten effectieve coaching en therapie aanbieden. Mijn basisprincipe is dat er voor elk probleem een oorzaak is, en daarom ook een oplossing te vinden is.

Visie

Velen ervaren diepe ontevredenheid omdat ze zich ver verwijderd voelen van hun ware zelf en de diepste passies die hen drijven. In verschillende rollen, zoals collega, kind, broer, zus, vriend, partner, vader of moeder, vervullen ze wat anderen van hen verwachten, maar verliezen ze contact met hun ware passies en authenticiteit. We zijn mijlenver afgedwaald van wie we ooit waren, toen taal nog niet was ontwikkeld en we meer vertrouwden op telepathische communicatie, gevoel, instinct en intuïtie.

Ik ben ervan overtuigd dat we, door te verstillen en te oefenen, deze verloren vaardigheden weer kunnen herontdekken. Als coach, hypnotherapeut en regressietherapeut ben ik zelf het levende bewijs van deze transformatie, en ik streef ernaar anderen te helpen om weer in contact te komen met hun innerlijke zelf en diepste verlangens.

Missie

Mijn roeping als coach, hypnose- en regressietherapeut is om mensen te begeleiden naar geluk door hen te ondersteunen bij positief denken en het wegnemen van obstakels die persoonlijke en spirituele groei en geluk in de weg kunnen staan. In mijn aanpak staat plezier voorop, ongeacht de creatie die je nastreeft: je mag volledig je authentieke zelf zijn.

Het doel is om in contact te komen met je innerlijke gevoel en bron.Ware gelukzaligheid bereik je wanneer je zorgeloos in liefde en vrijheid kunt leven, en jezelf volledig kunt zijn. Dit is de ultieme staat van welzijn die ik nastreef om met mijn cliënten te bereiken.

Interesses

Mijn passies omvatten koken, schilderen, fotograferen, lezen, bloggen, vloggen, varen en reizen. Mensen die me kennen, beschrijven me als een warm, hartelijk en integer persoon met een goed gevoel voor humor en een sterk inlevingsvermogen. Ik ben geboren in Nederland en heb Indische roots. Ik ben getrouwd en heb een dochter, en inmiddels ben ik ook grootvader.

In mijn blogs neem ik observaties onder de loep, die variëren van alledaagse zaken waarover ik me verwonder tot praktijkvoorbeelden uit mijn werk als coach, hypnose- en regressietherapeut. Hierbij deel ik mijn perspectief, zonder oordeel, vaak belicht vanuit verschillende invalshoeken, en altijd met een positieve inslag en aandacht voor hoe deze inzichten in jouw leven kunnen passen.